«Κλειδί» για την ανάπτυξη του Κιλκίς η προβολή του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η προβολή του Κιλκίς συμβάλλει σημαντικά στην πρόοδο του και ακόμη τονώνει το αίσθημα της υπερηφάνειας και της αυτοπεποίθησης των κατοίκων, κυρίως των νέων.

Προκαλεί οικονομική ανάπτυξη, τονώνει γενικά το ηθικό, και επί πλέον, γίνεται μια περιοχή ελκυστική τόσο για εργασία όσο και για μόνιμη κατοικία. Η εξω­στρέφεια του δήμου και η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του αποτελεί υπέρτατη υποχρέωση της δημοτικής αρχής. Στην κατεύθυνση αυτή θα πρέπει να:

-Συστηματοποιηθεί και οργανωθεί με κάθε μέσο, έντυπο και ηλεκτρονικό, η προβολή του Κιλκίς, με όλα τα πλεονεκτήματα του,

-Αξιοποιηθεί το συνεδριακό κέντρο, το οποίο με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αποτελεί ισχυρό μέσο προβολής με την οργάνωση πληθώρας συνεδρίων και εκδηλώσεων με πολλές προστιθέμενες αξίες (τόνωση τοπικής αγοράς), -Δημιουργηθούν τα σχετικά «λόμπυ» στο διεθνή χώρο με στόχο την προβολή του Κιλκίς,

-Οργανωθούν συντονισμένες προσπάθειες προβολής και προώθησης των τοπικών συμφερόντων (εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τοπικά προϊόντα, προσέλκυση επενδυτών).

 gnorimia-me-kilkis  kilkis2013